• Website ontwikkeling

  PixelQ heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

  Een website is voor veel potentiële klanten de eerste kennismaking met uw bedrijf. Daarom is een gebruikersvriendelijke website het belangrijkste aspect van uw online communicatie.

 • Responsive webdesign

  Responsive webdesign is een methode waarmee een optimale weergave gerealiseerd kan worden voor apparaten met een webbrowser, zoals smartphones en tablets.

  Door de weergave van een website op mobiele apparaten te optimaliseren, krijgen gebruikers een optimale weergave te zien. Dit leidt in het algemeen tot beter vertrouwen in een website en daarmee ook in uw bedrijf.

 • E-commerce

  E-commerce is het online kopen of verkopen van diensten of producten. Bij de ontwikkeling van webshops ontwikkelt PixelQ webshops, waar bij de gebruikersvriendelijkheid van de webshop erg belangrijk is en daardoor ook beter zal converteren.

  Binnen E-commerce focust PixelQ zich hierbij ook op M-commerce, de mobiele optimalisatie voor webshops.

 • CMS Systeem

  PixelQ heeft een eigen CMS Beheersysteem ontwikkeld (QDashboard). Binnen QDashboard kan de beheerder van een website eenvoudig teksten, afbeeldingen etc. op een gebruikersvriendelijke manier beheren.

  Indien de website een webshop bevat kunnen tevens de producten, klanten en bestellingen binnen dit beheersysteem beheerd worden.

 • Zoekmachine optimalisatie

  Een goede vindbaarheid op het internet is essentieel voor elke website of webshop. Wanneer een website goed vindbaar is, betekent dit meer toevoer van potentiële klanten naar uw website. 

  De technische fundering van Qdashboard is standaard geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie. 

 • Maatwerk

  Naast reguliere websites is PixelQ ook uw partner in het ontwikkelen van allerlei complexe weboplossingen, zoals webshops, veilingsites, vacaturebanken en meer.